”At an end your rule is, and not short enough it was!” som Yoda uttryckte det. Dags att avsluta även denna bloggserie som bara hade ett tidigare inlägg, dock numrerat. Kommer ju dock inte att avsluta mitt användande av den magnifika kameran ifråga och kommer att fortsätta utrusta den med det jag vill ha, men kommer inte att skriva om det i denna bloggserie längre. Nä, den kommer numera att hamna under ett av projekten som skall utföras under året. Ett av numera 15 projekt. Blir ett hektiskt år men om jag fortsätter i den takt som jag satt upp här i januari när 3st är påbörjade så skall det ju definitivt lösa sig. Men mer om det i senare bloggar.

Angående min Blackmagic Design kamera så kommer utrustandet att ingå i ett större omfång som bildar ett av projekten. Kanske det största av samtliga 15 på mer än ett vis. Det kommer att kräva mycket av mig i väldigt många olika delmoment av väldigt varierande karaktär om jag skall kunna realisera det hela men då det är något som jag är extremt intresserad av att göra så kommer det att vara värt det hela. Om jag nu inte valt att gå lite väl långt utanför min komfortzon. Tagit mig vatten över huvudet gällande de olika disciplinerna. Så snart jag kommit en bit på vägen och etablerat en kontinuitet i projekt nummer 1 så skall jag starta upp detta och kommer givetvis att skriva om det då jag triggar igång. Så till dess så avslutar vi med att drömma om en annan liten Blackmagic kamera och att använda den med en drönare….