För tillfället så är jag nu uppe i 18 stycken olika ”projekt” på min att-göra-lista för året som jag så vackert döpt till A Time for Action. Fyra av dem har jag uppdaterat er om här på bloggen men faktum är att jag faktiskt påbörjat hälften av dem, dvs 9 stycken. Att jag påbörjat dem menas inte att samtliga kommer att slutföras utan några är faktiskt mest för att sondera terrängen. Undersöka potentialen så att säga. Men man vet ju aldrig vad som händer. Vissa saker som man inte tänkte göra kan visa sig vara de enda man gör i slutändan medan saker som man definitivt bestämt sig för att genomföra visar sig vara not meant to happen. Hursomhelst så känns 18 saker som ett späckat schema så tänkte definitivt inte addera fler projekt i nuläget. 9 startade och inom en vecka kommer 3 av dessa vara avslutade, 1 kanske aldrig blir genomförd, 1 skall vara slutförd inom 2 veckor, 1 kommer inte slutföras förrän nästa vintersäsong, 1 är ett livslångt projekt, 1 är precis startad och 1 är ju, som jag skrev om i Projekt #5, egentligen inte ett ”projekt” utan mer en livslång satsning om det fungerar och oavsett utfall en livslång förändring. Allt detta har skett inom loppet av 3 månader. Inte illa må jag säga. Går framåt i precis den takt jag tänkt mig…

Projekt #4 var i grunden när jag startade det ett projekt att skapa den snöskoter som jag just då trodde jag ville ha. Jag skulle sälja min nuvarande, köpa en annan som jag sedan skulle bygga om till den ultimata maskinen för mig; byta matta, byta styret samt höja det och sist men inte minst byta framvagn till en smalare. Efter övervägande så är just den maskinen inte den optimala för mig längre men jag tänker fortfarande byta maskin så projektet kvarstår om än i annan form. Jag har startat det hela genom att annonsera ut min nuvarande maskin och när väl den är såld så kan jag fokusera på att hitta den maskin jag vill ha. Så, projektet är startat men inte mycket mer än så.


Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – Winter’s Heart
Projekt #5 – A Change of Heart
Projekt #6
Projekt #7
Projekt #8
Projekt #9
Projekt #10
Projekt #11
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14
Projekt #15
Projekt #16
Projekt #17
Projekt #18