Så, nu är de på plats. De nya tänderna. Hur det känns? Tusan så konstigt faktiskt. Känns som man hela tiden har något som fastnat i tänderna samtidigt som tungan tycker det är några stora saker närvarande som den vill ta bort. Känns ungefär som de där kuddarna som tandläkaren brukar stoppa in när de skall göra något. Ni vet, de där som skall suga upp blod och saliv. Känns fullt helt enkelt. Fast samtidigt så känns det så jäkla bra och det är helt otroligt hur väl de passar in i munnen. Färgen blev perfekt och om man inte skulle veta om det så tror jag inte man ser att det sitter två stifttänder där istället för de riktiga. Kanske om man kikar noga längst ned vid tandköttet. Fast med lite tid så tror jag det täcks med. Är helt enkelt supernöjd så när som på en liten detalj. Tycker det tar i lite i övertänderna då jag tuggar. Är extremt lite och endast i vissa vinklar men det är tillräckligt för att jag skall reagera på det. Tandläkaren vill dock att jag skall vänja mig ett tag och se hur det är. Återbesök inplanerat till tisdagen efter påsk för avstämning och eventuell slutjustering. Så till dess är det väl till att tugga så mycket som möjligt och testa av garnityret. Återkommer med en slutrapport när det sista besöket är gjort…


Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – Winter’s Heart
Projekt #5 – A Change of Heart
Projekt #6
Projekt #7
Projekt #8
Projekt #9
Projekt #10
Projekt #11
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14
Projekt #15
Projekt #16
Projekt #17
Projekt #18