Så, nu har vi nått till sista delen gällande det jag döpt till projekt nummer två. Var in på den sista kontrollen av de nya tänderna och efter lite slipning så känna det nu helt superduperkanon. Är jäkligt nöjd med hur det blev faktiskt. Slutresultatet. Blev precis så där bra som jag målat upp i mitt inre och enligt tandläkarens utsago, och han har ju haft rätt i allt annat hittills så jag känner nog att jag kan lita på honom, så kommer tandköttet att växa till och lägga sig mot de nya tänderna inom de närmaste månaderna vilket kommer minska ”gropen” på utsidan mot kinden. Så det blir pricken över i:et. Är som sagt jäkligt nöjd med slutresultatet men då det smakar så kostar det givetvis. Rekommenderar ingen, och då menar jag INGEN, att försätta sig i positionen att man måste sätta in titanstift och konstgjorda tänder. Sjukt dyrt! Är ju lätt värt det så här i efterhand när man varit tvungen att ta bort tänder men det gäller att inte hamna i situationen där man måste dra ut några. Gör inte det! Försätt er i den situationen. Nä, ta hand om tänderna och besök tandläkaren regelbundet även om det kostar en slant. Är helt otroligt mycket dyrare att göra det jag gjort. Svindyrt. Men, men… drabbar väl ingen fattig antar jag (åtminstone några skulle nog påstå det iallafall) även om jag skulle kunna tänkt mig att lägga pengarna på något annat. Men nu hoppas jag att spenderandet på tänderna är över för ett tag. I alla fall de nivåerna som varit den senaste tiden….

Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – Winter’s Heart
Projekt #5 – A Change of Heart
Projekt #6
Projekt #7
Projekt #8
Projekt #9
Projekt #10
Projekt #11
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14
Projekt #15
Projekt #16
Projekt #17
Projekt #18 – A Leap of Faith