Ett av projekten, eller kanske mer skall säga målen, under 2017 har varit att få någon typ av kontinuitet i min träning. Inte lätt kan jag säga! Jo, säger du. Är väl inte så svårt? Men det kan jag informera att det är om man lystrar till namnet Magnus Ulf Hopstadius (ja, jag vet. Det blir MUH som initialer, men säger som Örjan Bengtsfors; ”Håll borta kojäveln härifrån”). När man är så totalt ointresserad att träna som jag är så är det svårt att motivera sig. Jag gillar ju tanken på att träna. Gillar att vara hyfsat i form i alla fall. Gillar att orka företa mig saker utan att bli helt slutkörd efteråt och få värsta träningsvärken. Behöver träna då mitt arbetsliv är extremt stillasittande vare sig det är bakom skrivbordet, i bilen eller på flyget. Men, och detta är ju det stora problemet, jag har så extremt svårt att motivera mig själv till att träna. Prioriterar alltid, och då menar jag ALLTID, andra saker framför att träna. Upplever heller aldrig den där positiva uppåteffekten av att ha tränat. Ni vet att det skall kännas så bra när man tagit ut sig. Aldrig känt det. Kanske inte tränat på rätt sätt. Eller tränat rätt typ av saker. Hursomhelst så vill jag vilja träna. Vill kunna motivera mig själv och jag gillar ju inte det här med problem. Finns inga problem, brukar jag ju säga. Finns bara möjligheter. Har därför den senaste tiden, faktiskt utan att träna, lagt en hel del tid på att försöka hitta vad jag vill ha ut av träning, försökt hitta motivation och försökt bestämma mig vad jag skall träna. Eller hur jag skall träna. Med vad. Hur det gått? Jo, har en övergripande gameplan. Skall i veckan sätta strukturen och schemalägga vad som skall göras så återkommer kring det i senare inlägg. Det här tror jag kan bli bra på så många plan…


Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – Winter’s Heart
Projekt #5 – A Change of Heart
Projekt #6
Projekt #7
Projekt #8
Projekt #9
Projekt #10
Projekt #11 – No Pain, No Gain
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14
Projekt #15
Projekt #16 – Retro
Projekt #17
Projekt #18 – A Leap of Faith