Det har onekligen varit en hektisk vecka, eller faktum är att det varit flertalet hektiska veckor nu ett tag. Känns som jag varit konstant på resande fot under vardagarna, vilket i längden sliter, och på helgerna så har det varit fullt upp för att hinna med saker som inte görs när man är ständigt borta. Hur som helst så fick jag trevligt nog en inbjudan till en vän att dricka cognac igår kväll och även om klockan var efter 19 innan jag var hemma från mitt resande så tackade jag ja och drog dit så snabbt det bara gick. En trevlig kväll som resulterade i en rejäl uppförsbacke idag. Både spriten och resandet tog nog ut sin rätt och den planerade byggnationen av ett sängskåp tillsammans med min far fick liksom lov att skjutas på framtiden.

Sängskåp frågar du nu dig? Ja, tänkte faktiskt gömma undan sängen i ett sängskåp i den nya lägenheten i Östersund. Ni vet, bara liksom fälla fram den då det behövs. Tror det hela blir bra och skall väl försöka att inte få till det lika creepy som Dudley Moore i Foul Play. En klassiker onekligen men tror min idé blir bättre.

Annars så löper det på fint, förutom att jag inte hunnit flytta in då på grund av allt resande. I veckan så blev installationen av en ny spis och en ny kyl- & frys slutförd. Det krävdes lite ny eldragning då de gamla installationerna hade äldre typer av kontakter. Men nu är det som sagt fixat. Har även haft en firma som varit och mät fönstren för installation av persienner på plats i veckan så nu håller de som bäst på att tillverkas. Utöver det så håller jag också på att preparera ett par nya köksstolar. Eller nya och nya. De är egentligen några som funnits i stugan så länge jag kan minnas men som nu skall få lite ny klädsel och ett nytt liv i lägenheten på Frösön. Tror de kommer göra sig riktigt, riktigt bra i kombination med ett par nyinköpta stolar. Problemet, eller möjligheten som jag brukar säga, blir nog att hitta köksbordet som jag vill ha. Det kommer nog att kräva det där lilla extra känns det som. Men en sak i taget…


Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – Winter’s Heart
Projekt #5 – A Change of Heart
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2
Projekt #8
Projekt #9
Projekt #10
Projekt #11 – No Pain, No Gain
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14
Projekt #15
Projekt #16 – Retro
Projekt #17
Projekt #18 – A Leap of Faith