Mors dag idag så givetvis har jag varit hemma hos mor och uppvaktat henne. Nu har jag ju mer eller mindre träffat henne varje dag denna långhelg då hon, bäst moster och min morbrors fru haft loppis på folkets hus i Hoting och jag har varit en sådan där allmän hjälpreda/flyttkarl/allt-i-allo vad gäller att transportera sakerna som sålts där. Både kört dit saker från stugan och levererat saker till några av våra nyanlända vilket skapat några nya bekantskaper. Vidare så har jag helt olikt mig gjort ett par fynd där men mestadels så lyckades jag, eller rättare sagt mamma, kränga iväg en del skräp som legat i en massa flyttlådor sedan jag lämnade Jönköping för ganska precis 8 år sedan. Shit, vad tiden går fort! Annars så har fokus i helgen mestadels legat på att förbereda för transport av saker till den nya lägenheten i Östersund samt försökt mig på lite egen tillverkning av möbler till densamma, men återkommer till den tillverkningen i senare inlägg. Skall hursomhelst bli skönt att få användning för alla saker som jag just nu har inpackad i olika förråd. Med två lägenheter så kommer alla saker väl till pass och har faktiskt försökt fokusera på att försöka använda det mesta av sakerna. Det jag inte tror mig komma att använda var de saker jag gav iväg till loppisen. Hade säkert kunna gett iväg mer men vill inreda den andra lägenheten innan jag skickar iväg mer saker.

Som avslutning av detta inlägg så tänkte jag ta upp att det har det kommit en fortsättning, typ, på en av mina favoritfilmer. Det är en slags ”detta hände efter filmen var slut” uppföljning på den ultramysiga filmen Love Actually som gjorts för att samla in pengar mot barnfattigdom under bannern Red Nose Day. En hedervärd orsak och riktigt kul att se. Påminner verkligen mig om hur mycket jag tycker om denna film. Nästan, nästan lika mycket som Notting Hill som finns med på min 10-i-topp lista (som nog ärligt skulle behöva uppdateras en aning kanske då det är några år sedan jag skrev den 2008). Hur som helst, se ”uppföljaren” till Love Actually här och njut:

https://player.vimeo.com/video/210205259