Inte mycket har hänt i detta projektet. Har ju som jag nämnde i förra delen om detta projekt haft min skoter utannonserad men fick i veckan ett mail om att annonsen nu tagits bort då tiden löpt ut. Jag har inte sålt skotern och förutom några epostkompisar och ett absurt erbjudande om att byta bort den mot en bil + att JAG skulle lägga pengar emellan så har intresset faktiskt varit ganska så svalt. Så kan det bli ibland. Men tar nya tag i höst istället så därför pausar jag nu detta projekt till framåt oktober/november någon gång. På återseende då 🙂

Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – del 1, del 2 PAUSAT
Projekt #5 – A Change of Heart
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2
Projekt #8
Projekt #9
Projekt #10
Projekt #11 – No Pain, No Gain
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14
Projekt #15
Projekt #16 – del 1, del 2
Projekt #17
Projekt #18 – A Leap of Faith