Det här projektet är något som kommit att ändras sedan jag för första gången gjorde min ”projektlista”. Det som egentligen skulle göras som projekt nummer nio är en av de två riktigt stora projekten som jag ursprungligen planerade men då jag insett att det inte kommer att finnas tid för att hinna genomföra detta just nu så har jag flyttat det till ”kommande” listan. Japp, det finns redan en påbörjad lista för projekt att göra härnäst. Lagom till att jag insåg att jag inte kommer hinna med att starta ursprungsprojektet så dök ett annat projekt lägligt upp som fick ta dess plats. Altanen hos min mor hade ruttnat upp och den behövde en rejäl renovering vilket fick bli detta projekt istället. Sagt och gjort så har jag de senaste dagarna rivit ned allt det dåliga och nu påbörjat uppbyggnaden igen. Det kvarstår fortfarande en hel del jobb innan projektet är klart men målet är att det skall vara avslutat innan min semester är över. Just nu så inväntas bara det nya plasttaket som behöver komma på plats innan jag kan fortsätta med resterande.


Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – del 1, del 2 PAUSAT
Projekt #5 – del 1, del 2
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2
Projekt #8 – Pension fund
Projekt #9 – Construction project
Projekt #10
Projekt #11 – No Pain, No Gain
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14
Projekt #15
Projekt #16 – del 1, del 2
Projekt #17
Projekt #18 – A Leap of Faith