Jahapp, då var det finito med sommarsemester för detta år. I dag var första dagen tillbaka i vardagen. Känns lite tudelat måste jag säga. Hade gärna haft lite mer semester för att ha hunnit med allt jag planerat att göra men samtidigt så har jag hunnit med så många saker att jag på det stora hela är nöjd. Utom möjligen det här med vila. Känner mig nog fysiskt mer trött nu än innan jag gick på semester men rent psykiskt så har det varit skönt att koppla bort jobbet i tre veckor. Eller stora delar av de veckorna i alla fall. Visst blev det en del småsaker som behövde fixas. Så vad har hänt då?

Började med en långhelg i Danmarks huvudstad. Var nog minst 20 år sedan jag tillbringade tid där senast och jag måste säga att jag gillade det. Fick en rad tips från en vän som bor där på vad som skulle göras och vad som skulle besökas, vilket hjälpte enormt. Så här på rak arm så måste jag nog säga att besöket på Tivoli var den enda besvikelsen under vistelsen. Så mycket sämre än Liseberg i Götet. Men man kan ju inte få allt här i livet och det skall ju alltid förekomma bottennapp. Till och med maten vi åt där var riktigt, riktigt usel.

Efter CPH så styrde jag kosan till min vapendragare MA för att assistera han och hans familj med flytt från svenska västkusten till östkusten. Några intensiva dagar med flytt där det även bjöds på lite semestrande var en trevlig inledning efter Dk. Har inte tillbringat speciellt mycket tid på småländska östkusten tidigare men måste tillstå att det är riktigt fint och mysigt där. Nästan, men bara nästan, så jag skulle kunna tänka mig att bo där om det inte vore för det här med snön då. Eller bristen på den.

Drog sedan norrut mot home sweet home för att riva min mors altan, men det kan du läsa mer om i projektet med #9 här i bloggen.

Tog mig även i kragen och körde mitt eget flyttlass till den nya lägenheten i Östersund. Fast det kan du läsa mer om i projekt #7, som just nu har en del 1 och del 2.

När jag ändå var på plats i ÖSD så passade jag på att tillbringa några kvällar på stråket och Yran, men det kan du läsa mer om här.

Har även hunnit med att uppdatera lite saker i lägenheten i Hoting, umgåtts med både väldigt nära men också mindre nära vänner. Hängt med familjen, träffat kusiner som jag sällan träffar, fått hängt med en faster som det var riktigt länge sedan jag såg samt varit ut på lite annat galej med trevliga personer. Späckade tre veckor som sagt.

Så vad har jag inte hunnit med då? Well, jag hade en plan att bygga sängskåpet jag pratat om tidigare här i bloggen, vilket faktiskt är del av projekt #14 som jag inte skrivit om ännu, men det fick, återigen, stryka på foten. Hade även som plan att genomföra ytterligare två projekt som jag ännu inte skrivit om här i bloggen men det har helt enkelt inte hunnits med, projekt #12 och #13. Hade även hoppats på att hinna med och tillbringa lite tid i skogen, kika efter lite bär och fixa till ett par älgpass men tiden har helt enkelt inte räckt till.

Det här är första året sedan jag började på NV som jag haft så lång sammanhängande semester som tre veckor. Jag hade nästan det ifjol med, men inte riktigt. Så hur har det varit då? Jorå, det har varit skönt och jag har haft det kanonbra. Vädret har väl inte riktigt varit på min sida men bortsett från det så har jag verkligen njutit även om det mest hela tiden varit en massa jobb. Nu har det förvisso varit jobb för mig själv och inte jobb jobb, så då funkar det. Varit enormt skönt att koppla bort NV ett tag och ladda batterierna. Nu så går jag in i en ny fas med nya arbetsuppgifter och studier, vilket skall bli enormt spännande, men mer om det i projekt #18.

Så med det så går vi nu in i ett nytt arbetsår.