Ytterligare ett projekt har nu avslutats. Skruvade in den sista skruven idag i ombyggnationen av min mors altan då stuprännan behövde komma på plats. Altanen har nu fått nytt virke i form av nya stolpar och räcke. Några takstolar har bytts ut, plåttaket har rivits bort och innertaket har tagits ned. Allt har målats vitt och ett trevligt plasttak har kommit på plats. Slutligen har altanen förärats med ny häng- och stupränna då det gamla i plast gjort sitt sedan början på 80-talet. Altanen blev betydligt trevligare om ni frågar mig och som en bonus så blev det betydligt ljusare inne i köket nu när dagsljuset lyser in via det nya taket. Win-win så att säga. Hur som, projekt #9 är härmed officiellt genomförd.


Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – del 1, del 2 PAUSAT
Projekt #5 – del 1, del 2, del3 AVSLUTAT!
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2
Projekt #8 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #9 – del 1, del 2
Projekt #10
Projekt #11 – No Pain, No Gain
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14
Projekt #15
Projekt #16 – del 1, del 2
Projekt #17
Projekt #18 – A Leap of Faith