I första inlägget om detta projekt så berättade jag om hur jag sökt ett nytt jobb, hur rekryteringsprocessen gått och att jag blivit erbjuden tjänsten i fråga. Berättade dock aldrig vad jag valde att svara och heller inte vilket företaget var som erbjudit mig den nya tjänsten. Erbjudandet fick mig verkligen att fundera, och det rejält! Jag trivs som sagt hur bra som helst på NV och har sedan jag anställde Mattis trivts ännu bättre, men jag har ledsnat en aning på det dagliga som jag gör. Vill liksom hitta på något annat. Så när jag fått erbjudandet så satte jag mig på flyget och åkte ned till Mattis för att berätta för honom, han är ju trots allt en av mina bästa vänner även privat. I en bilfärd från Helsingborg till Göteborg så beskrev jag läget för honom och han förstod mitt agerande och försökte på intet sätt styra mig i någon riktning utan mer lyssna och diskutera runt mina tankar om situationen som uppstått. Precis som en riktig vän skall göra. Väl på kontoret i Göteborg så blev de lite förvånade av att jag dök upp då jag lämnat det bara ett par dagar innan och nu dök upp oannonserat. Min tanke här, vilket blev precis hur jag gjorde, var att jag berättade för min chef och vår VD att jag blivit erbjuden ett nytt jobb, ett väldigt bra sådant och att jag var starkt spekulant på att ta det. Jag beskrev att jag trivs väldigt bra på NV men att jag vill hitta på något annat rent jobbmässigt. Beskrev exakt vad jag ville göra istället och meddelade även att det inte var en fråga om lön utan mer om att jag, ifall jag skulle vara kvar, ville gå en utbildning på företagets bekostnad och på arbetstid. De överlade med varandra i en timmes tid och kom sedan tillbaka med ett erbjudande som mer eller mindre var så som jag önskade. Jag svarade inget just där och då utan jag sa att jag skulle åka hem och tänka över det hela till dagen efter, vilket jag gjorde. Efter mycket vånda och stort besvär så föll beslutat på att stanna kvar på mitt kära NV och fortsätta med utvecklingen av både bolaget och mig själv där. Jag tackade med andra ord nej till jobberbjudandet på det andra bolaget, ett bolag som jag mer eller mindre dagligen har att göra med och som är ett bolag jag tycker väldigt, väldigt mycket om i grunden. Tycker de står för något som jag kan identifiera mig med. Men, det gör NV och RES med! Mer än så kommer jag inte avslöja om det andra bolaget i fråga. Så, tidsramen för att påbörja det nya inom NV har nu kommit och det har nu, efter semestern, börjat bli dags att träda in i den nya rollen. Har försökt att släppa så mycket som möjligt av min gamla roll över till Mattias, som även han kommer få en delvis ny roll som Team Leader för Asset Management, som jag fortfarande är chef över. Mitt första steg mot den nya rollen är att utbildningen jag ville gå påbörjas nu på tisdag, men den tänkte jag berätta mer om i nästa inlägg så håll till godo tills dess.


Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – del 1, del 2 PAUSAT
Projekt #5 – del 1, del 2, del3 AVSLUTAT!
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2
Projekt #8 – del 1, del 2
Projekt #9 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #10
Projekt #11 – No Pain, No Gain
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14
Projekt #15
Projekt #16 – del 1, del 2
Projekt #17
Projekt #18 – del 1, del 2