Jahapp, har inte hunnit med att göra så där supermycket i lägenheten i ÖSD då det varit jakt för hela slanten. Jag har sett till att städa upp hela lägenheten, sett till att alla flyttkartonger är uppackade och att allt som inte skall vara i lägenheten är uppburet på vinden. Vidare har jag monterat ihop soffan som jag måste säga passade riktigt bra trots att jag varit lite orolig för att den skulle bli för stor. Så som ni ser så tar det sig (som mordbrännaren sa som skulle elda ned tegelhuset) sakta men säkert. Tror att jag skall ta och fokusera en aning framgent. Fokusera på ett rum åt gången istället för att slåss på flera fronter samtidigt. Tror det blir bäst så ifall jag skall lyckas få ihop det hela. Så därför får fokus nu hamna på köket till att börja med. Återkommer i nästa blogginlägg i denna serie då det är ”klart”.

Här har ni förresten en bild på soffan som jag införskaffade och installerade:

Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – del 1, del 2 PAUSAT
Projekt #5 – del 1, del 2, del3 AVSLUTAT!
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #8 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #9 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #10
Projekt #11 – No Pain, No Gain
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14 – del 1, del 2
Projekt #15
Projekt #16 – del 1, del 2
Projekt #17
Projekt #18 – del 1, del 2, del 3