När jag initierade det här projektet den 23 april i år så hade jag som avsikt att få till en kontinuitet i min träning. Nu, ca 5 månader senare, så kan vi konstatera att det misslyckades jag kapitalt med. Som så många gånger förr. Mitt arbete, mitt resande och mina övriga intressen kom liksom i vägen. Ursäkter, jag vet. Men det är samtidigt det som hänt. Eller hänt och hänt. Jag har helt enkelt prioriterat annat istället för träning. Men nu får det lov att vara ändring på det. Det har blivit dags att ta tjuren vid hornen och se till att fixa detta nu. Som Farbror Barbro säger; ”Det finns inga genvägar fram till det perfekta ljudet”. Jag har skaffat mig inspirationen. Jag har satt upp ett uppnåbart mål. Jag har tidsatt målet och jag har nu skapat en träningsplan. Lyckas jag genomföra ens hälften av de mål jag satt upp så är jag nöjd. Mer än nöjd. Är ett hyfsat tufft program jag satt upp med träning 5 dagar i veckan uppdelad på 2 olika typer av träning, löpning och styrketräning. Båda är dock fokuserade på att öka uthålligheten mer än styrkan. Visst vill jag bygga muskler men det tror jag kommer på köpet ändå ifall jag fokuserar på uthållighet även då jag styrketränar. Hursomhelst så har startskottet gått idag och det första passet är nu genomfört. Målet är 16 december då en skidresa till alperna är inplanerad och jag inte tänker vara i lika dålig form som senast. Nä, moroten är att det kommer bli så enormt mycket roligare ifall jag är bättre tränad. Så nu gör vi som Kalle Zackari Wahlström säger och bara tränar; ”Det enda sättet att börja träna är att börja träna”. Inga om och men, bara gör det! Tar inspiration från Rocky 4 (även om musiken från originalet och 3:an kanske är bättre), borrar ned skallen, biter ihop och kör!

Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – del 1, del 2 PAUSAT
Projekt #5 – del 1, del 2, del3 AVSLUTAT!
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #8 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #9 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #10
Projekt #11 – del 1, del 2
Projekt #12
Projekt #13
Projekt #14 – del 1, del 2
Projekt #15
Projekt #16 – del 1, del 2
Projekt #17
Projekt #18 – del 1, del 2, del 3