Det här kapitlet/inlägget kommer inte att bli långt. Har skrivit mer än tillräckligt om hon det handlar om i mina 15 (!) Writings on the Wall-inlägg och de 3 inläggen om Projekt #5, ni vet det där projektet som inte var ett projekt. Men hur som helst så är det en väg från min personliga Crossroad. Eller var. En väg som numera är helt stängd utan möjlighet till att öppnas. Missförstå mig rätt, hon är fortfarande min drömkvinna. Hon är den vackraste, den roligaste, den underbaraste och helt enkelt mest fantastiska kvinna jag vet och jag skulle ge allt för att få vara med henne. Ja, eller inte riktigt allt då. Inte det som det skulle krävas bara för att ens försöka. Det här är och förblir den där ouppnåeliga drömmen. Den där perfekta matchningen som inte var meant to be

Tidigare kapitel i denna bloggserie hittar ni här:
Prologue: Whole Lotta Love
Chapter 1: Wanna Be Startin’ Somethin’
Chapter 2: Waiting For A Girl Like You