Det börjar kännas som att jag närmar mig den tidpunkt då det blivit dags att ta ett aktivt beslut gällande vilken väg jag vill slå in på gällande mitt framtida kärleksliv. Eller egentligen så är det ju så mycket mer än bara mitt kärleksliv som det gäller, är nog hur jag vill att hela min livssituation skall arta sig framgent. Den senaste tidens händelser i mitt liv har fått mig att omvärdera rätt många saker, eller jag kanske hellre skall uttrycka det som så att de händelserna har fått mig att ifrågasätta många av de saker jag gör och hur till vida jag verkligen vill göra just de sakerna. Men mer om det i ett senare inlägg.

Det fjärde vägen ut från min korsväg är den väg som leder mot det okända. Det som jag inte vet något om i nuläget. Denna väg slingrar sig emot möjligheternas ocean ifall jag väljer att slå in på den. Spännande, tidskrävande och inte så lite småläskigt samtidigt som det skulle innebära en helt annan typ av resa gentemot det som de andra vägarna leder till. De vägarna har alla gemensamt att de leder mot något som jag mer eller mindre redan känner till, även den sista och ännu icke presenterade vägen. Kanske inte så att jag vet varenda rad som är skriven i respektive bok men jag har ett hum om åtminstone omslaget. Resan skulle bli ny och slutmålet något annat än det jag känner till med det skulle bli tillsammans med någon som jag på ett eller annat sätt känner. I det här fallet så skulle det innebära en helt oskriven historia med en för nuet komplett främling. Möjligheten har funnits mer än en gång den senaste tiden att slå in på denna väg men jag har samtliga gånger valt att inte göra det. Både för att jag inte behövt för att tillfredsställa några behov, det finns det andra möjligheter till, men även för att jag inte riktigt varit på det humöret att jag velat blanda in nya personer i mitt liv i detta skede. Detta även fast jag vet att det skulle bli en underbar resa. Eller vet och vet. Jag tror att det skulle bli det i alla fall. För någonstans där ute så finns hon ju. Den där perfekta matchningen som jag ännu inte träffat. Den perfekta främlingen. Hon som skulle göra att jag skulle släppa allt och bara satsa helhjärtat på någon jag inte ens träffat än. Är det den vägen jag skall följa? ”And if you hear me talking in the wind, you’ve got to understand. We must remain, Perfect Strangers”

Tidigare kapitel i denna bloggserie hittar ni här:
Prologue: Whole Lotta Love
Chapter 1: Wanna Be Startin’ Somethin’
Chapter 2: Waiting For A Girl Like You
Chapter 3: Writings on the Wall