Året börjar lida mot sitt slut, de sista skälvande dagarna på november återstår och sedan så är det bara årets sista månad kvar. Det börjar bli dags att knyta ihop säcken gällande mina projekt för 2017 och för att göra det så har jag efter lite velande tagit nästa steg i vad jag valt att kalla min egna ”Egoboost”. Så vad är det det? Vi kommer till det. Projekt nr 15 är kanske det projekt av samtliga 18 som är mest diversifierat och som innehåller flest möjligheter till vad jag vill göra av det. Finns helt enkelt flera olika alternativ på vad jag kan göra. Så varför är då inte var och ett möjligheterna ett eget projekt? Nä, mest för att jag inte riktigt kan genomföra alla på en gång. Eller rättare sagt jag vill inte genomföra alla på en gång. Beroende på vilket alternativ jag väljer så kan jag ”spara” de andra till framtiden och vem vet, kanske blir något eller alla av dem egna projekt i framtiden. Så vilka är alternativen/möjligheterna då? Nja, jag väljer att hålla på dem ett tag till men kan säga att samtliga är s.k. kapitalvaror som alla egentligen är ganska så onödiga i sig själva och i mitt nyttjande men som jag ändå vill äga och använda. Saker som med andra ord inte gör annat än att tillfredsställa mitt ego, det som vissa kallar k-kförlängare om ni ursäktar språket. Må så vara, men det är ändå något som jag är intresserad av. Samtliga av alternativen som är fyra till antalet. Jag skall inte säga att jag har gjort mitt val mellan de fyra än men jag har tagit några avgörande steg mot ett av dem för att få lite beslutsunderlag ifall jag skall gå vidare med just det alternativet genom att boka ett möte med säljaren nu på fredag morgon. Beroende på vad som kommer fram i detta möte och vad han ger för tidsaspekt på när beställning måste göras för att erhålla alternativet i slutet på april, början på maj så kommer ett beslut att tas i nära tid. Jag är spänd på de möjligheter som finns och anledningen att jag valt att gå vidare med just detta alternativ är något som värkts fram under en relativt lång tid nu. Varför just nu har faktiskt en ganska stor bärighet ifrån min väns frånfälle nyligen och jag har insett att man lever här och nu och det gäller att ta tillvara på den tid man har, men mer om det i ett annat inlägg. Nu så fokuserar vi på fredag och mötet. Återkommer efter det med en uppdatering.

Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – del 1, del 2 PAUSAT
Projekt #5 – del 1, del 2, del3 AVSLUTAT!
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #8 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #9 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #10
Projekt #11 – del 1, del 2
Projekt #12 – FLYTTAD TILL 2018
Projekt #13 – FLYTTAD TILL 2018
Projekt #14 – del 1, del 2
Projekt #15 – Egoboost
Projekt #16 – del 1, del 2
Projekt #17
Projekt #18 – del 1, del 2, del 3