Jaha, min medelålders- eller 40-årskris, som några jag berättat för har kallat den, är nu på god väg att bli verklighet. Som jag skrev senast så skulle jag ju träffa en säljare gällande en av möjligheterna i det här projektet och så gjorde jag. Träffade säljaren alltså. Vi har interagerat lite fram och tillbaka sedan dess och efter en del funderande så tog jag idag nästa steg. När jag satt på flyget från Göteborg på väg hem till Östersund nu i eftermiddag så skrev jag ett mail och bekräftade att jag ville gå vidare med affären och beställa. Jag skrev att jag skulle ringa honom när jag landade men fick ett auto-svar som sa att han var ledig fram till måndag morgon, så får lov att ringa honom då istället. Känns på sitt sätt skönt att beslutet är taget. Nu gäller det bara att få affären bekräftat. Vad det gäller? Nja, håller på det tills det är klappat och klart. Lovar att berätta vad det är i nästa inlägg. Lovar.

Bara ett projekt opresenterad nu men jag skall ta tag i det snart. Innan nyår skall alla vara presenterade. Lovar det också.

Här hittar ni sammanställningen på de projekt som jag presenterat hittills:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – del 1, del 2 PAUSAT
Projekt #5 – del 1, del 2, del3 AVSLUTAT!
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #8 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #9 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #10 – FLYTTAD TILL ”FRAMTIDEN”
Projekt #11 – del 1, del 2
Projekt #12 – FLYTTAD TILL 2018
Projekt #13 – FLYTTAD TILL 2018
Projekt #14 – del 1, del 2
Projekt #15 – del 1, del 2
Projekt #16 – del 1, del 2
Projekt #17
Projekt #18 – del 1, del 2, del 3