Det sista projektet att presenteras är något som faktiskt redan är startat. Det startades så tidigt som hösten 2015 och är fortfarande aktivt. Jag tog då beslutet att starta något som jag just då hade för avseende att lägga all min tid på. Jag skrev om det i ett något diffust inlägg här bloggen faktiskt. Mer har jag nog inte nämnt om det hela. Nåväl, det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. Av lite olika orsaker. Vad jag gjorde var att jag startade ett företag, något som jag fram tills då gått och funderat på av och till en längre tid. Vad som hände 2015 var att ett tillfälle att driva företaget på sidan om mitt vanliga jobb dök upp där jag kunde anställa en person och hyra ut denne på konsultbasis. Nu blev det inte riktigt som tänkt och även om bolaget innehar F-skattsedel och fortfarande är aktivt så har jag inte lagt ned någon tid i det. Tanken med projektet var att jag under 2017 aktivt skulle arbeta med företaget, ta på mig några uppdrag, börja dra in lite pengar och sakta men säkert bygga upp det som till slut skulle bli min nya födokrok. Nu tog livet lite andra vändningar och jag blev erbjuden lite andra alternativ, som jag förvisso tackade nej till, men som ledde till att andra möjligheter uppenbarades. Möjligheter som jag beskrivit i projekt nummer 18. Hur som helst så har jag inte gjort något med detta projekt under 2017 utan det består fortfarande bara av en enkel hemsida, en hemsida som egentligen bara finns på plats i väntan på den ”rätta” hemsidan. Vad jag gör med detta projekt får framtiden utvisa. Just nu så är det vad det är.

Nästa inlägg i den här ”projekt-serien” kommer att bli en sammanfattning av nuläget, en omgruppering och en ny lista med projekt för 2018. Några är projekt som är kvar och några är de som blivit pausade eller flyttade till framtiden i år men det kommer även att bli några kill your darlings, som det brukar heta på filmspråk. Ett nyfokus på det som är absolut viktigast. Kvalitet över kvantitet. 18 projekt var lite för många så det kommer bli färre till nästa år. Hur många? Well, häng med till nästa inlägg så får du veta…

http://www.areion.se


Här är en sammanställningen på 2017 års projekt:
Projekt #1 – LCHF no more GENOMFÖRT!
Projekt #2 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 GENOMFÖRT!
Projekt #3 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #4 – del 1, del 2 PAUSAT
Projekt #5 – del 1, del 2, del3 AVSLUTAT!
Projekt #6 – Freeride XC PAUSAT
Projekt #7 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #8 – del 1, del 2, del 3 GENOMFÖRT!
Projekt #9 – del 1, del 2 GENOMFÖRT!
Projekt #10 – FLYTTAD TILL ”FRAMTIDEN”
Projekt #11 – del 1, del 2
Projekt #12 – FLYTTAD TILL 2018
Projekt #13 – FLYTTAD TILL 2018
Projekt #14 – del 1, del 2
Projekt #15 – del 1, del 2
Projekt #16 – del 1, del 2
Projekt #17 – ”Areion”
Projekt #18 – del 1, del 2, del 3