För ett par år sedan så bjöd vi in Olof Röhlander som föreläsare till ett av våra företagsevent och jag har ända sedan dess följt honom både i hans veckobrev via epost och hans inlägg på Instagram. Han säger väl egentligen ganska uppenbara saker men han säger det på ett sätt som gör att man tar det till sig – ibland i alla fall. Har läst hans senaste bok, Konsten att njuta av livet och ändå få saker gjorda, och även om det inte är någon superfavorit så kan man behöva höra de där självklara sakerna ibland bara så man får en tankeställare gällande vad man håller på med för tillfället. Hur som helst så hade han ett inlägg på Insta igår som passade grymt bra med vad jag själv håller på med i nuläget, tycker ni inte? Fokus är ju som sagt att lyssna till mitt hjärta i de vägval jag gör… han är nog inte så dum trots allt den där, Olof 🙂