Har ikväll tagit mig tid att försöka sätta mig mer in i detta med Retropie/Raspberry Pi för att försöka få kläm på hur jag skall konfigurera den. Har inte löst CD problematiken rörande PC Engine emuleringen än, mestadels för att jag inte haft tid, men jag har ikväll försökt mig på att para bluetooth handkontroller utan någon större framgång. Lyckades varken med konststycket att para WiiU Pro Controller eller Switch Pro Controller. Vad jag egentligen gjorde för fel eller varför det inte vill säg kan jag inte riktigt säga i nuläget utan behöver googla/fundera lite på detta och ta nya tag senare. Irriterande är det dock!

Jaja, tänkte att ni även skulle få ta del av saker som inte går så bra. Blir ju väldigt lätt att man bara gör inlägg när allt fungerar som det skall och inte riktigt tar upp alla de problem som man stöter på på vägen. I kväll var en sådan kväll. En sådan som bara gav problem oavsett om jag försökte synca via Retropie eller i Raspberry Pie:n direkt. En problemkväll med andra ord.


Projektstatus:
Projekt A
Projekt B
Projekt C
Projekt D
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3