För en hel del år sedan så listade jag min topp 5 lista över de bästa musikvideorna, något ni hittar här. Inte en lista över de de bästa låtarna utan just musikvideorna. Givetvis så gör ju en bra låt en musikvideo bättre men det är inte huvudkriteriet i rangordningen i detta fallet. Nä, de har med sammansättningen av videon att göra, hur den är uppbyggd, hur den ser ut rent estetiskt, hur den är filmad och vilken handling den har. Helst skall ju även alla de där komponenterna samspela samt också passa till låten ifråga. Är ju det som gör en musikvideo som Fuck Her Gently av och med Tenacious D så bra och perfekt även om den inte nådde min topp 5. Ikväll såg jag dock en musikvideo i helt andra änden av skalan, en som mest troligt skulle klassas in som en av de sämsta. Det till trots att jag gillar både sångerskan och låten skarpt. Hennes samarbeten med Meat Loaf gillar jag, faktiskt mer än när köttfärslimpan samarbetar med Cher, och låten ifråga är en låt som för en himla massa år sedan etsade sig fast på min hjärna så jag gick och småtrallade på den mest hela tiden. Åtminstone introt. Hade dock aldrig sett musikvideon förrän min syster visade den för mig ikväll. Eller rättare sagt visade en helt underbart rolig version av videon med utbytt sångtext. Roligaste jag sett på länge faktiskt. Pratar givetvis om Bonnie Tyler och hennes underbara Total Eclipse of the Heart. En av många fantastiska låtar som hon gjort. Hennes Holding Out For A Hero, Have You Ever Seen the Rain och It’s a Heartache är samtliga klockrena, men det är ju Eclipse som är hennes magnum opus. Inget snack om saken. Videon lämnar ju som sagt en del att önska dock. Se själv här nedan och njut av parodi versionen… sjukt skoj!