Som jag skrivit tidigare så kommer det bli en hektisk och intensiv rock sommar. Den 26 Maj så smäller det i Brunflo då Beast of Rock går av stapeln med akter som The Poodles, Astral Doors och Chris Holmes som tidigare var med i W.A.S.P. Menar det är ju praktiskt taget på hemmaplan så är ju inget som får missas. Blir en braig efterfest till Metallica den 5 maj.

Måste säga att jag gillar faktiskt The Poodles riktigt mycket. Gillar Jakob Samuels sångröst och även om de fick en liten töntstämpel genom att vara med i Melodifestivalen så har de tvättat bort den och släppt några riktigt bra låtar. I Rule the Night är bra, Cuts Like a Knife rockar och Go Your Own Way går inte av för hackor. För att inte tala om senaste alstret, It’s No Good, som är riktigt bra. Favoriten är dock nedan pärla från senaste albumet:

https://youtube.com/watch?v=TJbAa-tOwy8