För en vecka sedan så var jag i hufvudstaden för att tentera av den tredje delen i min MBA utbildning, Industriell ekonomi med kalkylering, och idag så kom resultatet. Till min stora glädje så blev det godkänt även denna gång och förutom en liten rapport som nu även den behöver godkännas så har jag nu lyckats beta av 3 av 3 genomgångna moment. Det är en bit kvar innan samtliga 8 moment är i hamn men känns skönt att 37,5% av utbildningen nu är avklarad. Eller 75% av år 1. Otroligt skönt! Fjärde momentet har redan rivstartat så det är ingen rast-vila som gäller än. Nä, fullt ös med sista momentet innan sommaruppehåll och det gäller att hålla takten uppe. Tur det är kul!


Projektstatus:
Projekt A
Projekt B
Projekt C
Projekt D
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6