Mitt i allt som händer och som behöver göras så har det blivit hög tid att ge lite kärlek till projekten som jag ämnar genomföra under året. Hög tid för att två av dem har en tidsfrist då de består av presentkort som erhölls i gåva på mitt 40-års kalas. Ett av dessa projekten med en tidsgräns som närmar sig är detta projekt, betitlad C och med tilläggstiteln Gone in 60 seconds. Så vad menar jag med det då? Jo, som alla vet så är det ju en halvhyfsad film med Nic Cage från år 2000, som i sin tur bygger på en betydligt mer klassisk film med samma namn från 1974, men det är ju inte det jag ränker på, eller? Tja, det är inte ett presentkort på att stjäla bilar som jag fått men väl ett presentkort på att köra en supersportbil. Här fanns möjligheten att välja mellan att köra en Ferrari F430 och en Lamborghini Gallardo LP 560-4, vilket inte var det lättaste av val. Efter en hel del fundering och velande så föll valet dock på Lamborghinin. Känns på något vis ”råare” och häftigare. Vet inte varför. Bara känns så. Körningen är inbokad i Linköping av alla ställen den 13 juni och det skall bli precis hur kul som helst! Ser verkligen fram emot detta och undrar vad i hela friden jag hållit på med som väntat så länge med att köra detta? Återkommer med en uppdatering och avslutande inlägg i gällande detta projekt efter den 13/6 då jag kört…


Projektstatus:
Projekt A
Projekt B
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1
Projekt D
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6