Så har då Dagen D äntligen ägt rum och det amerikanska fullblodet är nu i min ägo. 15:00 idag så infann sig undertecknad hos bilhandlaren för att kvittera ut bilen och den är nu i min ägo. Efter 20+ mil så kan jag inte vara mer nöjd. Visst finns det lite detaljer som behöver justeras till från fabriksutförandet vad gäller utseendet för att den skall bli precis så bra som jag vill men vad gäller karaktären och körglädjen så är överträffar den förväntningarna. Extremt kul bil! 🙂

Med det så är detta projekt avslutat. Kommer nog dock att ha anledning att återkomma till ägandet av bilen på ett eller annat sätt i framtiden här i bloggen. Det är jag säker på…


Projektstatus:

Projekt A
Projekt B
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1
Projekt D
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6 – Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6