Det här projektet var faktiskt ursprungligen något helt annat än det som det nu har blivit. Precis som Projekt C (och det ännu icke presenterade Projekt B) så var ursprungsprojektet något som kommer från mitt 40-årskalas. Efter mycket övervägande så har jag kommit fram till att jag inte tänker genomföra det. Troligen aldrig. Eller, inte nu i alla fall. Man skall ju aldrig säga aldrig. Brukar få äta upp sådana påståenden. Med hull och hår…

Så, istället för att minska antalet projekt för året så väljer jag att byta ut det mot ett nytt. Eller nytt och nytt, mot ett nygammalt är nog mer rätt. Under fjolåret så hade jag ett projekt med projektnummer 14 som jag kallade ”A Room With A View” och som hade med lägenheten i ÖSD att göra. Jag valde att skrota det projektet när jag gick in i 2018 men det är nu det som jag väljer att ta tillbaka. Det får liksom bli Projekt D från och med nu. Mycket både pågår och är på gång gällande inredningen i lägenheten i ÖSD, vilket verkligen är på tiden, och jag skall i framtida inlägg försöka att uppdatera er gällande vad som händer. Förhoppningsvis hyfsat regelbundet. That’s it for now. Over and out.

https://youtube.com/watch?v=DKxZY0DIxIk
Projektstatus:
Projekt A
Projekt B
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1
Projekt D – Easy Livin’ – del 1, del 2, del 3
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6