Så har jag nu genomfört detta projekt. Åkte i tisdags till Linköping för att på onsdagsmorgonen enligt plan köra Lamborghini Gallardo LP 560-4. Allt gick som en dans förutom en sak; fanns ingen Lamborghini Gallardo på plats. Nä, de hade faktiskt haft den goda smaken att ta med efterträdaren Lamborghini Huracán istället, vilket var en trevlig överraskning. Betydligt roligare att köra en nyare bil och V10:an på 610hk levde verkligen upp till förväntningarna. Det vinande ljudet från motorn förde tankarna till ett jetplan kontra den vrålande V8:an jag är van vid i Mussen. Ett härligt ljud och det gör ju sitt till att man har den mittmonterade motorn alldeles bakom ryggen i öronhöjd. Var fantastiskt trevlig att köra och inte alls så ”rå” som jag förväntade mig. Accelerationen från 50 upp till 180 när man gjorde kickdown var magisk och även om det bär emot så får nog Mussen stryka på foten där. Sjukt snabb och lätthanterlig. Superkul! Det här var en upplevelse jag inte velat vara utan och är glad att jag valde Lambon då den verkligen var hur rolig som helst att köra. Gav definitivt mersmak men då den kostar typ 4ggr mer än Mustangen så vore det väl konstigt om det inte gjort det. Gett mersmak alltså. Kan starkt rekommendera alla och envar att se till att prova någon gång. Så fantastiskt roligt!


Projektstatus:
Projekt A
Projekt B
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1, del 2Avslutad!
Projekt D – Easy Livin’ – del 1, del 2, del 3
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6