Fick precis veta att jag klarat senaste tentan på MBA-utbildningen – SKÖNT! Nu så har första året av två klarats av i sin helhet, vilket känns oerhört trevligt och gemytligt faktiskt. ”Sommarlovet” har ju pågått några veckor redan och att få bekräftat att man inte behöver plugga inför en omtentamen lyfte ett litet ok från axlarna. Nu blir det att ladda batterierna och ta nya friska tag när år två drar igång 15 augusti. Känns både motiverande och utmanande på en och samma gång. Skoj, skoj 🙂


Projektstatus:
Projekt A
Projekt B
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1, del 2Avslutad!
Projekt D – Easy Livin’ – del 1, del 2, del 3
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7