Puh! Precis landat i Götet efter en intensiv, men ack så rolig, arbetsvecka på huvudkontoret i UK. Det är väl egentligen inte några större problem med engelskan men när det dyker upp personer från hela världen som pratar sin egen version av engelska så kräver det lite extra koncentration för att kunna hänga med i allt prat. Vissa av mina franska kollegor är verkligen, VERKLIGEN, svåra att förstå ibland. För att inte tala om Irländarna med sin säregna dialekt – helt omöjligt att veta vad de pratar om ibland. Plus skottarna då – kanske de svåraste att förstå ibland. En salig blandning av svårförstådd engelska gör en lite extra mentalt trött, minst sagt, men oerhört kul att träffa nytt folk samtidigt. Så en kul men tröttsam vecka…

Imorgon så drar jag och gudinnan på pistolerna & rosorna på Ullevi. Skall bli oerhört trevligt. En hel del både nuvarande och tidigare kollegor skall dit med så lär nog springa på flera av dem skulle jag tro. Lär nog också dyka på en och annan kändis hemifrån, brukar vara mer regel än undantag på dessa typer av tillställningar. Återstår att se.

Har lyssnat in mig på Guns under veckan och måste tillstå att de gjort en hel del riktigt, riktigt bra låtar – något som jag skrivit om tidigare. Utöver Don’t Cry så är nog favoriten den nya och tidigare osläppta Shadow of Your Love, en riktig liten pärla till rocklåt: