Vi är nu på månadsmärket, typ, från föregående inlägg i denna bloggserie. Ni som hängt med vet ju att jag för ett tag sedan beslutade mig för att vandra två av vägarna som jag beskrivit och att jag i förra inlägget gav mig själv till sista augusti att, om inte genomföra, så åtminstone påbörja vandringen på dem. Det är nu gjort. Åtminstone till viss del. Jag har genomfört mötet som jag skulle och jag har, från och med idag faktiskt, slagit in på den andra vägen. Det är en tidigare outforskad väg men det är en väg som är spännande och lite svår att motstå. Skall bli intressant att se vars den leder.

Vad gäller den första vägen så är jag precis där jag vill vara längs med den. Den är så där oemotståndligt lockande samtidigt som den har sina utmaningar. Jag har gjort och sagt det jag behöver där och bollen är helt ärligt inte på min sida vägen i nuläget. Fast den behöver inte vara det heller. Inte på motpartens sida heller för den delen. Nä, den kan vara precis där i mitten av vägen och bara rulla med på resan. Precis så som det är just nu. Passar mig riktigt bra just nu.

Så vad är det för vägar nu då? Vilka var det jag valde från korsvägen? Jo, den första är från kapitel 2; Waiting For A Girl Like You medan den andra är vägen från kapitel 4; Perfect Strangers. Kanske inte de vägval som ni väntade er men så är det. Därav titeln på detta kapitel. Låten som den lånar namnet ifrån förmedlar att man inte skall älta smärtsamma minnen och misstag man begått utan lära sig från det förflutna och gå vidare utan ånger och för mycket sorg. Vilket är precis vad detta betyder.

”Weep not for roads untraveled
Weep not for paths left alone”

”Give up your heart left broken
And let that mistake pass on
’Cause the love that you lost
Wasn’t worth what it cost
And in time you’ll be glad it’s gone”


Tidigare kapitel i denna bloggserie hittar ni här:
Prologue: Whole Lotta Love
Chapter 1: Wanna Be Startin’ Somethin’
Chapter 2: Waiting For A Girl Like You
Chapter 3: Writings on the Wall
Chapter 4: Perfect Strangers
Chapter 5: Love Me Again
Chapter 6: Love to Love
Chapter 7: Still Loving You
Chapter 8: True Colors
Chapter 9: The Most Beautiful Girl in the World
Chapter 10: What Kind of Love
Chapter 11: Simple Man
Chapter 12: Roads Untraveled
Epilogue: ???