I veckan så var jag och min kära syster yster på bio och såg den sjätte filmen i Mission: Impossible-serien. Den film som jag, utan tvekan, sett fram emot mest av alla på sistone. Så höll den samma höga kvalitet som de tre senaste filmerna? Var den på något magiskt vis bättre än även den första filmen? Well, den levererade till viss del i alla fall. Gillade den helskarpt och tycker den höll samma kvalitet som de tre senaste filmerna, helt klart. Kanske till och med lite bättre med tanke på att han gör alla stunts själv. Tompa alltså. Måste säga att jag gillar honom helskarpt som skådespelare och håller honom definitivt som en av vår tids absolut största och bästa. Skådespelare alltså. Sedan att övriga i de övriga rollerna också var bra i filmen är ju inte direkt något negativt. Filmen levererade definitivt över förväntningarna och även om vissa saker var lite väl genomskinliga så var det action när den är som bäst. Rekommenderas varmt!

MISSION: IMPOSSIBLE VI – Fallout (2018 Movie)

Utlovade ju i senaste inlägget om M:I att jag tänkte passa på att presentera en bästa-till-sämsta-lista över filmerna och TV-serierna men det får bli i ett eget separat inlägg senare. Ni får helt enkelt hålla er till tåls 🙂