I onsdags så gick startskottet för andra och sista året på MBA utbildningen. Sommarlovet är nu över och nya friska tag är det nu som gäller. Första delkursen av de fyra som är kvar är Företagsstrategi, ett ämne som känns både motiverande och utmanande men också rejält flummigt på en och samma gång. Som tur är så är det den bästa läraren från första året, den enda som har två kurser, som håller även detta moment. Det jobbiga med det hela är att hans föregående kurs var den som helt klart var jobbigast under första året och den här kursen verkar inte bli enklare. Men, men, är ju bara att kavla upp armarna och köra på ända in i kaklet. Hur skoj som helst!


Projektstatus:
Projekt A
Projekt B
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1, del 2Avslutad!
Projekt D – Easy Livin’ – del 1, del 2, del 3
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8