Ibland så gör man ju saker lite så där bara för att man kan och det är precis vad jag gjort nu. Som ni kanske minns så avyttrade jag ju min jaktbil i början på juli efter det att en vän var i behov av en extra bil och jag inte direkt hade någonstans att förvara den. Efter det så har jag väl egentligen inte tänkt att jag skulle införskaffa någon ny jaktbil. Nä, jag har väl mestadels faktiskt tänkt raka motsatsen i de fall jag överhuvudtaget tänkt tanken. Men så blev jag erbjuden att köpa en ”ny” bil av en vän som kommit över två pickups i bättre begagnat skick. Hans huvudsakliga syfte är att använda den ena, som för den delen är alldeles på tok för rostig för att göra något åt, som donatorbil till en pickup som han haft sedan tidigare. Den skall få donera motorn då den han haft inte går som den skall men denna, rost till trots, går som en klocka. Den andra, nyare av de två, har jag nu förvärvat mig. Ingen skönhet den heller direkt och den är i aktivt behov av en hjälpande hand för att ta sig igenom besiktningen. Även denna har råkat ut för rost på en av balkarna och senast den var in och besiktigades var 2014. Eftersom jag varken har tid eller för den delen kunskap att svetsa den så lyckades jag anlita min före detta svärfar att ta sig an bilen. Ikväll så har den därför transporterats till faciliteterna där den skall få lite omvårdnad av honom och förhoppningsvis så kanske den kommer ut på vägarna igen inom kort. Fortsättning inkl bilder på pärlan följer i ett framtida inlägg…