För lite över en vecka sedan så kände jag att det blivit hög tid att genomföra det kvarvarande projektet för året som hade en tidsfrist. Hade turen att få ett presentkort för två personer till Via Ferrata klättring på Skuleberget utanför Docksta i Västernorrland på mitt 40-årskalas och giltighetstiden på 3 år började med andra ord att löpa ut. Sagt och gjort så tog jag med mig min vapendragare Chewie och styrde kosan mot nämnda berg förra torsdagen. Det vore väl att stretcha på sanningen lite väl mycket ifall vi påstår att vi rörde oss på bergväggen som Sly Stallone i gamla goda Cliffhanger men skulle inte heller påstå at tvi gjorde bort oss på något vis. Nä, vi klättrade, njöt och umgicks så pass gott att vi fick blodad tand på det här med Via Ferrata. Förutsättningarna hade inte kunnat vara bättre med strålande sol, helt ensamma längs med leden och helt vindstilla när man väl kom i lä från vinden på bergväggen. Helt underbart! Var så pass bra att vi redan nu kikar efter fler klättringar att genomföra runt om i världen. Detta skall verkligen göras om och är både oerhört tacksam för att jag fick detta i present och att jag tog mig tid att genomföra det. Hade verkligen inte velat vara utan denna upplevelse!

Projektstatus:
Projekt A
Projekt B – Vertical Limit – del 1 – Avslutad!
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1, del 2Avslutad!
Projekt D – Easy Livin’ – del 1, del 2, del 3
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3, del 4
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8