Sometimes just sometimes, för att transponera en fras från The Crow, så händer saker som man inte riktigt har räknat med. Världen är bra underbar på det viset, tycker ni inte? I alla fall när det är positiva saker som händer. Vilket är precis vad som håller på att hända nu. Tror jag i alla fall. Det känns så. Har i tidigare inlägg om detta projekt, numera kallat ”Projekt G”, hintat om att det varit andra saker i görningen än bara MBA utbildningen och även ifall den utgör en stor del så finns det en annan sak som även funnits på agendan. En slags frigörelse till självständighet, om man får uttrycka det så. Fast det är inte DET som det här inlägget gäller. Nä, det här handlar om något oplanerat som kommit in från flanken och som jag faktiskt lite beroende på dagsformen faktiskt sa OK till att gå vidare med. I vanliga fall brukar jag tacka för intresset men vänligen tacka nej. Fast denna gången så fanns det något som lockade uppenbarligen. Något obestämt. Något som känns både spännande och inte så lite oklart faktiskt. Oklart gällande omfånget. Vad gäller vad som skall göras så är det hyfsat klart. Närmaste två veckorna kommer att bli intressanta gällande vad som skall hända och även ifall jag inte vill berätta mer än så här just nu så lovar jag att återkomma när det klarnar lite mer.

Avslutar för nu med att säga som Queensrÿche:

Lost in the labyrinth of life
Stuck in the middle of the truth


Projektstatus:
Projekt A
Projekt B – Vertical Limit – del 1Avslutad!
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1, del 2Avslutad!
Projekt D – Easy Livin’ – del 1, del 2, del 3
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3, del 4
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9