Nytt projekt på gång. Vad och varför återkommer jag till i nästa inlägg men det är något jag funderat på den senaste tiden och jag har nu bestämt att det kommer att starta 1 november. Hur länge det kommer pågå är oklart men minimum är 64 dagar, mest troligt fram till och med 31 januari. Vad som gjort att det sker nu, trots att det finns andra påbörjade men inte avslutade projekt igång samt att det finns andra projekt i pipelinen, kommer som sagt klargöras i nästa inlägg i denna serie….

Projektstatus:
Projekt A
Projekt B – Vertical Limit – del 1Avslutad!
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1, del 2Avslutad!
Projekt D – Easy Livin’ – del 1, del 2, del 3
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3, del 4
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9
NEW! Projekt H – ??? – del 1 NEW!