Fick i fredags reda på resultatet från senaste tentan i MBA-utbildningen och döm av min förvåning när det visade sig att jag hade fått högsta betyg. Kändes VERKLIGEN inte så efter att jag skrivit tentan. Inte ens i närheten. Har faktiskt mest gått omkring och hoppats på att jag skulle få godkänt för kändes faktiskt oklart ifall jag ens klarat den gränsen. Det luriga med de här tentorna är att egentligen så finns det inget rätt eller fel svar på frågorna, är mer hur väl man lyckas motivera sitt svar utifrån de teorier från kursen som man väljer att använda. Däri ligger det svåra i att veta ifall man lyckats bra eller dåligt tills man får veta resultatet. Men den här gången gick det ju bra, trots lite tvivel från undertecknads sida. Ytterligare en kurs avklarad och lite längre vandrat på den slingriga vägen mot målet. Lysande, Sickan! Som Vanheden skulle uttryckt det

5 down, 3 to go…


Projektstatus:
Projekt A
Projekt B – Vertical Limit – del 1Avslutad!
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1, del 2Avslutad!
Projekt D – Easy Livin’ – del 1, del 2, del 3
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3, del 4
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9, del 10
Projekt H – ??? – del 1