Som jag tidigare skrivit om här i bloggen i två inlägg (här och här) så gillar jag ju Per Gessle skarpt. Skulle nog faktiskt med lätthet kunna utse han till Sveriges bästa inom musikgenren. Han är det där undantaget som bekräftar regeln när det kommer till att jag inte gillar sånger på svenska. Just Gessles sånger är så där underbart fantastisk bra som man vill att låtar skall vara och som soloartist är han snudd på bättre på svenska än på engelska (även om han är suveränt bra då med!).

Kom igår på att det var riktigt länge sedan jag lyssnat på honom och letade därför upp han på Spotify för att se om han släppt några nya alster – vilket han ju gjort! Blev så jag lyssnade en hel del på honom och en låt som fastnade är en liveinspelning sedan ifjol som gått mig helt förbi faktiskt. Det är en inspelning av en gammal Gyllene Tider-låt med samma titel som detta inlägg. Trots inblandningen av en av Sveriges mest överskattade artister (tillsammans med Håkan Hellström), i mitt tycke då, så är låten riktigt, riktigt bra. Precis som förra gången de samarbetade (i låten som finns i andra länken ovan och så även nedan) så blir faktiskt Lars Winnerbäck till och med uthärdlig i Gessles närvaro. Kan inte annat än att rekommendera att ni kikar och lyssnar på videon nedan och njuter precis som jag….