Det har ju inte gått några 66 dagar än, så någon vana har träningen inte hunnit bli än. Men, och det är ett stort men för undertecknad, det går lättare och lättare att motivera sig att träna och jag har nu genomfört ”Fas 1” i löpträningen genom att klara av de första sex veckornas träning. Hur underbart är inte det? Känner att jag både orkar mer och att jag blivit uthålligare. Precis som jag vill!

Vissa bakslag har det varit i form av att min kropp inte riktigt var beredd på att gå från noll dagars träning per vecka till att träna fem gånger per vecka. Var nog lite väl naivt och optimistiskt att det skulle gå. Kroppen sa ifrån och efter ca två och en halv vecka så fick jag backa på styrketräningen för att kunna fortsätta med löpningen som alltid varit prio 1. Det var ett lyckat drag och kände att tre dagars träning per vecka låg mer i linje med vad min kropp klarade, vilket ju visat sig nu när jag kämpat mig igenom den första av tre faser i löpningen.

Är faktiskt inte så lite nöjd med mig själv för att ha kommit igenom detta och delar därför ut en bronsmedalj till mig själv. Det är jag värd! Nu så taggar jag upp för ”Fas 2” som drar igång på måndag med ytterligare sex veckor på schemat. Känns faktiskt riktigt, riktigt bra och känner mig helt klart motiverad. Träningen trappas nu upp och det kommer krävas lite mer för att klara det hela, precis som det skall vara för att utvecklas. Tanken här är också att försöka återuppta styrketräningen nu när kroppen kommit i lite bättre skick än tidigare men kommer gå ut lugnare än jag gjorde under ”Fas 1” för att undvika fler bakslag. Vi får se hur det går…

Men nu, en riktig ryggdunk på mig själv för att jag klarade av ”Fas 1”; Det gjorde du bra, Magnus!


Projektstatus:
Projekt A
Projekt B – Vertical Limit – del 1Avslutad!
Projekt C – Gone in 60 seconds – del 1, del 2Avslutad!
Projekt D – Easy Livin’ – del 1, del 2, del 3
Projekt E – Egoboost – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6Avslutad!
Projekt F – Retro – del 1, del 2, del 3, del 4
Projekt G – A Leap of Faith – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9, del 10
Projekt H – Fit for the Future – del 1, del 2, del 3