Hypen inför nästa års spelning steg plötsligt några snäpp efter att den första låten från nya skivan Moonglow släpptes i veckan. Låten ”The Raven Child” från Avantasia är över 11 minuter lång och innehåller sång från, förutom från Tobias Sammet då, Hansi Kürsch och Jørn Lande. Är så himla glad att jag, precis som jag skrev i ett tidigare inlägg, har biljetter till Stockholm den 2 maj och tiden kan inte gå fort nog nu. Det nya alstret är en riktigt bra låt i min bok och jag ser verkligen fram emot hela skivan som släpps 15 februari. Håller det denna kvalitet så kommer det bli hur bra som helst!

Den utlovade 10-i-topplista över vilka deras bästa alster är kommer inom kort. Jag lovar. Skall bara kompilera ihop den bland alla fantastiska alster som släppts. Varken lätt eller gjort i en handvändning. Sanna mina ord. Men nu njuter vi av det senaste skivsläppet..