I förra inlägget så skrev jag att nästkommande tre inlägg skulle bli beskrivningar av de tre olika avstickarna från den nuvarande cirkelvägen men så blir inte fallet. Nä, det börjar i nästa inlägg istället. Lovar. Det här inlägget blir istället för att markera att ändringar nu är på väg, både gällande valet av avstickare men också utformningen av dessa blogginlägg. Som ni kan se nedan så har jag redan döpt de kommande tre ”kapitlen”, vilka också utgör det sista i denna akt två. Därefter kommer jag göra (väg)valet i den andra vändpunkten som då leder oss in i den tredje och sista akten. Vilket kommer att bli kort. Den tredje akten alltså. Endast två ännu ej namngivna inlägg för att sedan avsluta med den epilog som utlovats ett bra tag nu. Där har ni det, precis som utlovat, ihopknytningen av denna bloggserie. Sex inlägg plus epilog kvar alltså. No more, no less. Angående utformningen så kommer upplägget med två versioner av samma låt att utgå från och med nästa inlägg. Även användandet av citat från låtarna som namngivit ”kapitlet” kommer skippas. Visst, kommer fortfarande vara så att det är en låt som namnger inlägget men det kommer bara bli en version, originalet, och ociterat. Vi mjukstartar med detta inlägget och kör ociterat men med två versioner av låten. Bara så ni blir van det. Kommer förresten också att låta en och samma artist knyta samman de tre nästkommande inläggen. Detta då de alla påverkar varandra, precis som jag skrev i förra inlägget, och därför känns behöva den sammanhållningen. Känns bara så, gör det inte? Hur som, där har ni det. Planen framåt. Let the change begin!

Tidigare och kommande kapitel i denna bloggserie hittar ni här:
Prologue: Whole Lotta Love
Chapter 1: Wanna Be Startin’ Somethin’
Chapter 2: Waiting For A Girl Like You
Chapter 3: Writings on the Wall
Chapter 4: Perfect Strangers
Chapter 5: Love Me Again
Chapter 6: Love to Love
Chapter 7: Still Loving You
Chapter 8: True Colors
Chapter 9: The Most Beautiful Girl in the World
Chapter 10: What Kind of Love
Chapter 11: Simple Man
Chapter 12: Roads Untraveled
Chapter 13: Shy
Chapter 14: I Only Wanna Be With You
Chapter 15: Road to Nowhere
Chapter 16: Point of No Return
Chapter 17: Changes
Chapter 18: Name You Beautiful
Chapter 19: Hold on My Heart
Chapter 20: Hey Mr DJ (Won’t You Play Another Love Song)
Chapter 21: Turning Point
Chapter 22: ???
Chapter 23: ???
Epilogue: ???