Förra fredagen, den 18 januari, så släpptes den andra säsongen av Punisher på Netflix och jag plöjde mer eller mindre oavbrutet igenom alla 13 avsnitten under den helgen. Den andra säsongen toppade helt klart den första och kunde nästan ha kunnat peta ned Daredevil säsong 1 från andra platsen på listan över Marvel-serierna. Gillade den helskarpt och kunde till och med gilla Bernthal i huvudrollen. Den är på alla plan bättre än första säsongen med en Punisher som jag tycker är mer som den jag läst om i serietidningarna. Kan inte annat än rekommendera skarpt. Bland det bästa du kan se på Netflix för tillfället ifall du redan sett de andra Marvel-seriernas alla säsonger (ja, samt Manhunt: Unabomber och Mindhunter då). Punisher är och förblir min favoritkaraktär i Marvels stall av seriehjältar. Har nog alltid varit och kommer nog alltid att så förbli. Visst, Spider-Man och Wolverine är andra favoriter men Punisher är strået vassare och som tur är så har de gjort honom rättvisa som karaktär i denna säsong. Meesa like alot…

Vad som kommer hända med hela Netflix Marvel-universumet är fortfarande lite oklart. Som jag skrev förra gången så har ju både Iron Fist och Luke Cage lagts ned efter två säsonger och nu har även Daredevil lagts ned efter tre säsonger. Trist som tusan, men så är verkligheten. Förhoppningsvis så dyker de upp i Disney’s egna streamingtjänst som skall komma i år. För tillfället så är det i alla fall bara Jessica Jones och Punisher som lever kvar på Netflix. Åtminstone än så länge…

1. Daredevil, säsong 2
2. Daredevil, säsong 1
3. Punisher, säsong 2
4. Punisher, säsong 1
5. Iron Fist, säsong 1
6. Daredevil, säsong 3
7. Iron Fist, säsong 2
8. The Defenders
9. Jessica Jones, säsong 2
10. Jessica Jones, säsong 1
11. Luke Cage, säsong 2
12. Luke Cage, säsong 1