..är inte förbi! Fick häromdagen reda på resultatet från den senaste tentamen som jag skrev i MBA-utbildningen och hör och häpna, jag klarade den. Efter att jag skrev den så har jag varit helt tvärsäker på omtentamen då jag totalt missade ett par frågor och inte riktigt kunde några fullt ut. Tentamen som sådan var inte riktigt juste gjord där två av frågorna var något som inte tagits upp på föreläsningarna alls och några frågor är något som endast omnämndes i förbifarten på startseminariet. Har varit lagom irriterad på utformningen ända sedan 9 januari då tentan gick av stapeln och har varit inställd på att skriva om den i höst. Så blev nu inte fallet, om än med absolut minsta marginal. Fick 1 poäng över godkänt, men så länge det är på rätt sida om linjen så är jag nöjd. Hade så klart velat ha högre betyg men G räcker i det här fallet då marknadsföring, som kursen handlade om, verkligen inte riktigt är min grej. Så, mot alla förväntan så gick det ju bra, trots allt tvivel från undertecknads sida. Ytterligare en kurs avklarad och ytterligare lite längre vandrat på den slingriga vägen mot målet. Otroligt skönt! Nu återstår det bara två kurser och den ena, förändringsarbete, är redan påbörjad. Bara att bita ihop och köra ända in i kaklet. 6 av 8 eller 75% avklarad. Jippi!


Projekt I – ??? (Tidigare Projekt #10 & A)
Projekt II – Winter’s Heart (Tidigare Projekt #4 – del 1, del 2)
Projekt III – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain” & H – del 1, del 2, del 3)
Projekt IV – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View” – del 1, del 2 & D – del 3)
Projekt V – A Leap of Faith (Tidigare Projekt #18 & G – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9, del 10, del 11)
Projekt VI – Retro (Tidigare Projekt #16 & F – del 1, del 2, del 3, del 4)