Sist jag gjorde ett inlägg i ”Fit for the Future”-projektet så var det för att dela ut en bronsmedalj till mig själv för att jag klarat av Fas 1 och för att berätta att jag skulle ge mig in i Fas 2. Vilket jag gjorde. Gav mig in i Fas 2. Men som den uppmärksamme nu observerat och som jag skrev om i föregående inlägg så blev jag sjuk i början på året. En envis influensa som bitit sig fast till för bara någon vecka sedan. Hade då hunnit genomföra 2 av 6 veckor i Fas 2 innan jag blev tvungen att avbryta. Nu när jag äntligen börjar känna mig på banan igen och där jag varit symptomfri i lite över en vecka så börjar det bli dags att komma igång igen. Men istället för att fortsätta därifrån jag var så tror jag det är klokt av mig själv att återstarta Fas 2 från början. Börja om på nytt. Trycka på reset. Så, så får det bli. Omstart av Fas 2 med början måndagen den 18 februari.

Varför vänta tills då frågar du dig kanske nu?

Jo, för att jag kommer mer eller mindre vara på resande fot hela denna vecka med begränsade möjligheter och tid att starta om träningen. Denna vecka får bli uppvärmning inför det som komma skall. Tänker träna lite lätt imorgon för att mjukstarta kroppen och eventuellt blir det ett litet kort pass på tisdagen, sedan blir det resande men fre till sön så bär det av på skoteråkning i fjällen och vis av erfarenhet så kommer det att bli träning så det räcker där, inget snack om den saken. Hur som helst, med start den 18:e och avslut den 30 mars så kommer nästa fas i träningen att genomföras. See you on the other side…

Projekt I – ??? (Tidigare Projekt #10 & A)
Projekt II – Winter’s Heart (Tidigare Projekt #4 – del 1, del 2)
Projekt III – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain” & H – del 1, del 2, del 3, del 4)
Projekt IV – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View” – del 1, del 2 & D – del 3)
Projekt V – A Leap of Faith (Tidigare Projekt #18 & G – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9, del 10, del 11)
Projekt VI – Retro (Tidigare Projekt #16 & F – del 1, del 2, del 3, del 4)