Såg nu ikväll filmen ”The Upside” med Kevin Hart och Bryan Cranston, vilket är en nyinspelning av den franska filmen ”The Intouchables” som jag skrivit om tidigare här i bloggen. Filmen handlar, precis som i originalet och för den delen även i verkligheten, om en paralyserad man i rullstol och om det vänskapsband som kan bildas mellan två helt till synes olika personer från helt olika samhällsklasser. Båda är underbara filmer med varm humor, oväntade förvecklingar och ett fantastiskt skådespeleri. För första gången i mitt liv gillar jag nog något som Kevin Hart medverkar i. Intouchables är kanske strået vassare i min värld men jag gillar båda filmerna väldigt, väldigt mycket och ger dem båda mina absolut varmaste rekommendationer. Om det franska originalet erhåller maxbetyget 5 av 5 så får The Upside utan tvekan en väldigt stark 4:a som aspirerar på en 5:a. Båda är onekligen bland de bättre filmerna jag sett och de gör båda en så där genuint glad. Det här är filmer du SKALL se om du inte redan gjort det. Båda vackert skildrade, nyanserade och med det där lilla oförklarliga extra som riktigt bra filmer har. Underbara!!