Som ni vet och som jag skrev om i ett tidigare inlägg så sålde jag ju undan Toyota pickupen som jag hade förra sommaren. Tanken var att jag ändå inte skulle ha någon användning för den då jag hade för avsikt att sluta jaga, vilket jag skrivit om här. Hursomhelst så fick jag senare under fjolårssommaren möjligheten att köpa en annan pickup, denna gången en Mazda i ett hellre än braigt skick. Den krävde rostsvetsning i ramen och återmontage av bensintanken innan den kunde rullas iväg till besiktningen för att se ifall den gick att få igenom. Vilken den I N T E gick! Inte ens i närheten. Sju stycken 2:or som ni ser på bilden nedan blev resultatet. Well, orkade inte greja mer med den där och då utan ställde undan den över vintern med avsikt att ta tag i fixandet till våren. Vilket nu har anlänt. Våren alltså. Så, nu har jag tagit fram bilen och sakta men säkert börjat tagit mig an att fixa den med målet att åter kunna besiktiga den innan maj-månads utgång.

Projekt I – ??? (Tidigare Projekt #10 & A)
Projekt II – Winter’s Heart (Tidigare Projekt #4 – del 1, del 2, del 3, del 4)
Projekt III – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain” & H – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5)
Projekt IV – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View” – del 1, del 2 & D – del 3)
Projekt V – A Leap of Faith (Tidigare Projekt #18 & G – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9, del 10, del 11, del 12, del 13)
Projekt VI – Retro (Tidigare Projekt #16 & F – del 1, del 2, del 3, del 4)
Projekt VII – Pickup (del 1)