Så har det då (äntligen!) konfirmerats att den näst sista kursen i MBA-utbildningen de facto avklarats – sjukt skönt!!! Nu är det bara en kurs kvar att tentera av på utbildningen och ikväll hade vi det andra webbinariumet. Har faktiskt gått igenom alla föreläsningar fram till nu och känner mig hyfsat i fas med studierna. Visst, har inte riktigt påbörjat skrivningen på inlämningsuppgiften men känner mig ändå hyfsat tillfreds med studierna so far. Nu gäller det bara att bita ihop och köra ända in i kaklet så att slutförandet blir till det absolut bästa. Liiiten klapp på axeln på mig själv men nu är det fullt ös som gäller de sista 6 veckorna.

Projekt I – ??? (Tidigare Projekt #10 & A)
Projekt II – Winter’s Heart (Tidigare Projekt #4 – del 1, del 2, del 3, del 4)
Projekt III – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain” & H – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5)
Projekt IV – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View” – del 1, del 2 & D – del 3)
Projekt V – A Leap of Faith (Tidigare Projekt #18 & G – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9, del 10, del 11, del 12, del 13, del 14)
Projekt VI – Retro (Tidigare Projekt #16 & F – del 1, del 2, del 3, del 4)
Projekt VII – Pickup (del 1)