Förhoppningsvis så kommer det här bli det näst sista inlägget gällande min MBA-utbildning (ni vet det där med att inte ta ut segern i förskott osv…..). Förhoppningsvis. Skrev för ca två veckor sedan tentamen i den sista kursen i utbildningen; Internationella affärer och lämnade i Lördags in det sista projektarbetet som gick ut på att skriva en Exportplan. Fick idag veta att projektarbetet blev godkänt(!) och nu så återstår bara resultatet från tentan. Lite spänt och ovisst är det allt om det skall bli den första omtentan eller om man skall lyckas bli godkänd även på denna. Lite nervöst också faktiskt. Trots att jag inte brukar oroa mig så mycket för sådant. Otroligt skönt dock att vara klar med projektarbetet och att inte behöva komplettera eller skriva om något. En rejäl lättnad faktiskt. Ett litet ok som föll från axlarna. Satt riktigt hårt inne att få ihop rapporten/planen och det krävdes en hel del för att lyckas motivera mig själv till att slutföra den. Var som sagt kanske mer motivationen som tröt än att rapporten egentligen var svår att skriva, även om den krävde en hel del tankeverksamhet både ur analyssynpunkt och sammanställning för att lyckas få till en röd tråd. Riktigt nöjd med mig själv att jag lyckades bita ihop och köra ända in i kaklet gällande Exportplanen. För visst måste man få vare nöjd med sig själv när man anser sig ha gjort något bra? Tänkte väl det! För det är jag. Nöjd över min egen insats hittills. Nu gäller det bara att invänta det sista resultatet och se om vi kan knyta ihop säcken gällande MBA-utbildningen eller ifall jag behöver göra en insats i augusti igen för att skriva omtenta. Spännande, spännande…. åtminstone för undertecknad…


Projekt I – ??? (Tidigare Projekt #10 & A)
Projekt II – Winter’s Heart (Tidigare Projekt #4 – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5) AVSLUTAD!
Projekt III – Fit For the Future (Tidigare Projekt #11 ”No Pain, No Gain” & H – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5)
Projekt IV – Easy Livin’ (Tidigare Projekt #14 ”A Room With a View” – del 1, del 2 & D – del 3)
Projekt V – A Leap of Faith (Tidigare Projekt #18 & G – del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6, del 7, del 8, del 9, del 10, del 11, del 12, del 13, del 14, del 15)
Projekt VI – Retro (Tidigare Projekt #16 & F – del 1, del 2, del 3, del 4)
Projekt VII – Pickup (del 1)