Time flies, brukar det ju heta och faktum är att det känns precis så. Helt obegripligt, åtminstone för undertecknad, så har det nu gått 10(!) år sedan jag gjorde valet att lämna Skellefteå Kraft efter endast lite mer än 2 månader som anställd för att börja på Nordisk Vindkraft. Minns det som igår, eller kanske inte riktigt, men känns helt verklighetsfrämmande på ett sätt att det redan förflutit 10 år. På andra sätt så känns det väl att det är så lång tid. Den nakna sanningen är faktiskt att jag är den som varit näst längst på NV numera och endast en av mina kollegor på Östersundskontoret som lystrar till samma förnamn som mig har varit längre. Näst äldst alltså. Wicked! Det här är det absolut längsta jag varit på en arbetsplats, någonsin, men i sig så ser jag inte det som något negativt. Nä, det tyder ju på att jag trivts, och för den delen trivs, även om det varit sina upp och nedgångar genom åren. Men överlag så har det varit utmanande, spännande, skoj
och lärorikt. Missförstå mig rätt här, det har varit mycket arbete, jobbiga
situationer och tråkiga händelseutvecklingar men samtidigt så har det varit
tillfredsställande och jag har onekligen vuxit både som person, kollega och
människa. Är oerhört tacksam för alla dessa år och gläds åt alla kollegor såväl i Sverige som i de andra regionerna som jag haft ynnesten att få jobba med. Samtliga oerhört skärpta, kunniga, hjälpsamma och drivande. NV, eller RES som vi heter även här i Sverige från och med 1 juli i år, är ett fantastiskt företag att arbeta för och tror inte det funnits en dag under dessa 10 år som jag inte velat gå till jobbet. Så roligt och utvecklande har det varit. Ser med tillförsikt fram emot fortsättningen men gläds just här och nu för dessa 10 år.

En liten klapp på den egna axeln är det allt värt, tycker ni inte? Avslutar detta inlägg med en beskrivning om hur det är att jobba på RES från några av mina kollegor och jag kan inte hålla med mer. Mina 3 ord är; Inspiring, Collaborative and Professional: